El Ple del Parlament ha designat aquest dimecres 9 d’octubre quatre nous membres de la Junta de Govern de l’ICIP d’entre els vuit candidats presentats pel Consell Català de Foment de la Pau.
D’aquesta manera, per primera vegada entren a formar part de l’òrgan de govern de l’ICIP Gemma Casal, antropòloga i professora de la Universitat de Lleida, i Marco Aparicio, professor agregat de dret constitucional a la Universitat de Girona. D’altra banda, la periodista Carme Colomina renova el seu mandat, i l’advocada Magda Oranich continua com a membre de la Junta, en aquest cas en substitució de Vicent Martínez Guzmán, qui va morir l’agost de 2018. La proposta dels quatre nous membres ha estat aprovada, en votació electrònica i secreta, per 91 vots a favor, 35 en contra i 4 abstencions.
Amb aquesta renovació de la Junta de Govern de l’ICIP finalitza el seu mandat Antoni Pigrau, professor de Dret Internacional Públic de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.
La Junta de Govern, d’acord amb l’establert a l’article 6 de la llei 4/2007, està integrada per deu membres: set escollits pel Parlament de Catalunya i tres designats pel Govern de la Generalitat.
Composició de la Junta de Govern

Compartir