La Junta de Govern de l’ICIP ha elegit Xavier Masllorens com a nou president de la institució, en substitució de Rafael Grasa. El relleu a la presidència es produeix després de la renovació d’una part dels membres de la Junta de Govern escollits pel Parlament de Catalunya, que va propiciar la sortida de Grasa.
Xavier Masllorens, llicenciat en psicologia i activista de moviments socials, ha estat anteriorment president de FundiPau, director general de l’ONG Educació Sense Fronteres (ESF) i de l’organització Discapacitat Intel·lectual de Catalunya (Dincat). També ha treballat com a director de comunicació del Síndic de Greuges i d’Intermón Oxfam.
La Junta de Govern de l’ICIP, d’acord amb el que estableix l’article 6 de la llei 14/2007 de creació de l’ICIP, està integrada per deu membres: set escollits pel Parlament (Cécile Barbeito, Carme Colomina, Vicent Martínez Guzmán, Xavier Masllorens, Oscar Mateos, Magda Oranich i Antoni Pigrau) i tres designats pel Govern (Carme Garcia, David Minoves i Manel Vila).

Compartir