L’ICIP obre un procés de creació d’una nova intervenció artística que consolidi la seva línia d’exposicions de carrer. Es tracta, amb aquest nou projecte, d’encarregar el disseny d’una nova eina de divulgació que utilitzi tant la reflexió com l’art i la creativitat per interpel·lar la ciutadania i conscienciar-la sobre qüestions afines a la línia de treball de l’ICIP.
Concretament, l’ICIP voldria rebre idees que girin entorn a aquests temes: el paper de la societat civil en la construcció de la pau; exemples de lluita noviolenta per a la transformació social; la construcció de pau en l’àmbit municipal; experiències concretes de convivència; el paper dels i les joves en la construcció de pau. Al web de l’ICIP s’hi poden veure exposicions produïdes en els últims anys en aquesta mateixa línia d’actuació. Són produccions que es poden instal·lar fàcilment al carrer, que atrauen l’atenció dels vianants i que poden circular sense dificultats per diversos municipis.
L’ICIP valorarà les idees rebudes al llarg de les properes setmanes. La proposta més ben valorada s’haurà de desenvolupar al llarg dels propers mesos, prèvia firma d’un contracte d’encàrrec l’obra entre l’ICIP i l’adjudicatari/a.
Les persones, empreses o entitats interessades en presentar propostes, poden adreçar-se a l’ICIP (spuig.icip@gencat.cat) per tal de rebre més informació sobre els requisits, cronograma i pressupost previstos per a aquest nou projecte. La data límit per enviar propostes és el dilluns 2 de maig de 2016.

Compartir