De l’1 al 3 de desembre, una representació de l’ICIP participa a la conferència anual de l’organització Build Up, que enguany té lloc a Nairobi, a Kènia.

Build Up és una entitat que promou la recerca i la reflexió sobre la intersecció entre la tecnologia i la construcció de pau i la Build Peace Conference 2023 té per objectiu debatre sobre els reptes per la a pau i la transformació de conflictes en l’era digital.

Es tracta d’un fòrum internacional que en aquesta desena edició està centrat en el rol que juga l’art i la tecnologia en la creació d’identitats, i com aquestes són rellevants per a la transformació i la dinàmica dels conflictes, a nivell mundial però concretament a la regió de l’Àfrica oriental. Durant tres dies, persones expertes d’arreu d’arreu del món reflexionaran a partir d’experiències concretes que s’estan duent a terme a diferents indrets del planeta.

Per exemple, experiències en què les xarxes socials fomenten la cohesió, programes de detecció dels discursos d’odi, ràdios basades en la difusió de la cultura de pau com la Radio Master Peace de Mèxic o les experiències artístiques creades en el marc de la Comissió de la Veritat de Colòmbia per tal de promoure la reconciliació.

Programa complet de la Build Peace Conference 2023

Compartir