El president de l’ICIP, Rafael Grasa, va comparèixer el passat divendres 17 de juliol a la comissió d’Acció Exterior, Unió Europea i Cooperació del Parlament de Catalunya per presentar l’Informe Anual d’Activitats – Memòria ICIP 2014, tal com marca la llei de creació de l’Institut en un exercici de transparència i rendició de comptes.
Grasa va presentar els principals eixos d’actuació de l’ICIP (Recerca, Formació i Difusió, i Construcció de Pau i Prevenció de Conflictes Violents) i va marcar les prioritats de la institució per als pròxims anys. Entre els reptes principals destaca la internacionalització de l’ICIP -mitjançant la col·laboració amb organismes similars de l’estranger-, la potenciació de la marca ICIP -donar a conèixer la institució tan a casa nostra com a l’exterior com a element de referència en la creació d’una cultura de pau- o la territorialitat – potenciar l’activitat de l’ICIP a diferents punts del territori català, especialment a les comarques de Tarragona, Lleida i Girona.
La compareixença també va servir per difondre el nou Pla Pluriennal de l’ICIP 2015-2018, aprovat recentment per la Junta de Govern i que marca les actuacions, objectius i finalitats per als pròxims quatre anys.
Rafael Grasa va rebre la felicitació dels portaveus dels grups parlamentaris presents a la comissió per la tasca que desenvolupa l’ICIP.

Compartir