El Pla Pluriennal 2105-2018 de l’ICIP, aprovat per la Junta de Govern, estableix les finalitats, els objectius i les línies d’actuació previstes per als anys 2015, 2016, 2017 i 2018. Aquest Pla director és el segon de la història de l’ICIP i dóna continuïtat al Pla Pluriennal 2009-2012, que fou prorrogat fins el 2014.
El Pla s’estructura, com l’anterior Pla, en sis eixos: tres de substantius o finalistes (Recerca; Formació, Difusió i Transferència de Coneixements; i Construcció de Pau i Prevenció de Conflictes Violents) i tres d’instrumentals (Internacionalització i Serveis a Altres Actors; Recursos; i Organització). Tots els eixos diferencien entre línies estratègiques, que preveuen finalitats que per la seva importància duren més d’un cicle de planificació, i objectius pluriennals, que concreten cadascuna de les línies estratègiques per ser assolides en el període de quatre anys. El resultat final són 21 línies estratègiques i 61 objectius pluriennals.
L’elaboració del Pla ha estat precedida d’un procés participatiu, amb reunions de la Junta de Govern, amb l’equip i personal de l’ICIP, i amb els principals actors implicats en la creació de l’ICIP: organitzacions de la societat civil, membres del Consell Català de Foment de la Pau, acadèmics i investigadors, i administracions públiques).

Compartir