La Biblioteca de l’ICIP ha ampliat l’accés a articles a text complet de revistes especialitzades. La contractació del paquet de revistes de Taylor & Francis Social Science & Humanities Library dóna accés durant el 2015 a més de 1.250 revistes i els seus fons retrospectius.
D’entre totes les temàtiques del camp de les ciències socials i les humanitats que cobreix, destaquem dos grups el de “Política, relacions internacionals i estudis per àrea geogràfica”, que inclou teoria política, globalització i diplomàcia, entre d’altres temes. També conté un gran nombre de publicacions el paquet “Estudis de seguretat, defensa i intel·ligència”, on trobem investigació per la pau, terrorisme o estudis estratègics. Entre els fons més importants dins el nostre àmbit, remarquem l’accés complet a publicacions com Military Balance, Adelphi Series, African Security, Democracy and Security, Journal of Peace Education…
Podeu consultar el llistat complet de totes les publicacions disponibles en aquest enllaç. Totes aquestes revistes són consultables des de la Biblioteca de l’ICIP que, des de fa un mes, es troba al carrer Tapineria 10, 1a planta, de Barcelona.

Compartir