L’ICIP ha inicia aquest mes de febrer el procés d’elaboració del Pla Pluriennal de l’Institut 2015-2018, que ha de substituir l’anterior Pla Pluriennal 2009-2012 prorrogat fins al 2014. El Pla Pluriennal té caràcter de Pla Director i marca així les línies estratègiques de l’Institut, dividides en sis eixos: tres de finalistes (Recerca; Formació, Difusió i Transferència de Coneixement; Construcció de Pau i Prevenció de Conflictes) i tres d’instrumentals (Internacionalització i Servei a d’altres actors; Recursos; Organització).
Segons ha acordat la Junta de Govern de l’ICIP, el procés d’elaboració del nou Pla Pluriennal s’elaborarà de forma participativa, tot recollint les aportacions dels tres sectors als quals l’ICIP ha de donar servei per llei: les administracions, la societat civil i l’acadèmia, amb una particular atenció al Consell Català de Foment de la Pau i al Parlament.
Les primeres reunions de valoració s’han celebrat amb Lafede.cat, el Consell i els diputats de la Comissió d’Afers Exteriors del Parlament. Els propers dies se celebraran sessions amb la resta d’actors. Un cop recollides les diferents aportacions, el Pla Pluriennal 2015-2018 serà aprovat per la Junta de Govern de l’ICIP.

Compartir