El dissabte 29 de juny s’ha tancat oficialment el període per a presentar candidatures al Premi ICIP Constructors de Pau 2013 que, un any més, té la voluntat de guardonar i reconèixer públicament persones, entitats o institucions que han treballat i han contribuït d’una manera destacada i dilatada en el foment i la construcció de la pau.
La Junta de Govern de l’ICIP és l’òrgan encarregat d’avaluar les candidatures rebudes i atorgar el guardó. El guanyador es farà públic el proper mes de setembre, coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Pau, el dia 21.
El Premi ICIP Constructors de Pau consisteix en un reconeixement públic, una escultura creada pel Premi Nobel de la Pau, artista i activista Adolfo Pérez Esquivel, anomenada Porta del Sol i una dotació econòmica de 4.000 euros.
En les anteriors edicions del premi s’ha reconegut la lluita d’objectors i insubmisos, simbolitzats en Pepe Beunza , i les Madres de Soacha pel seu treball favor de la pau i els drets humans a Colòmbia.

Compartir